Forum xD
Moderator
PISAĆ wszystko co chcecie o NFS'sie
Moderator
Ale się wysiliście -.- troche więcej weny panowie, i panie(jeśli kotś się poczówa, prosze bardzo:P)
Granie na SLAJDACH to totalna porażka Dużo nie napisze, bo grałem zaledwie 15 min... Z moim sprzętem nie moge przetestowac "dobrych gier" (czyt. NFS PS)
Jednak zgadzam się z ar3 i tym wyzej xD (niedorobiencem) Lepszy już Most Wanted ;]
hmm wena no dobra no więc tak
NFS pro street hmm zawiodłem się i to bardzo z wielu powód. No więc na początek myślałem że będzie to połaczenie wszystkich Undergrandówek jakie wyszły czyli po prostu NIELEGAL wyścigi włączyłem. Menu w miarę ciekawe lait. Tworze kariere po czym przejeżdżam 1 trase (przypomnialo mi się most wanted, wiecie początkowe wyścigi. Wprowadzenie do fabuły) ok wygrałem. Jakiś koles na filmiku miał wonty spoko nieznam go. Ok odblokowałem inne trasy i ku mojemu zaskoczeniu NIE MOGE JEŹDZIĆ PO MIEŚCI FOR FUN!!!!!!!! aaaaa obłed w ciapy. i na tym skończyła się moja przygoda z Pro streetem nigdy nie wróce do tej kiczowatej gry
No ja sie nie moge sie wysilić bo podobnie jak THooRSon mam słabiutki sprzęt i gry takowe sie ścinają ale z tego co grałem czyli około 1 wyścig:D to moge powiedzieć że sie zawiodłem:D nic ciekawego... powiedzą niektórzy że jak moge oceniać grę po jednym wyścigu...to odpowiem....że pewnie macie racje xD
Administrator
No cóż grałem tylko w demo, ale nie podobało mi się zbytnio. Ale to tylko demo. Powiem mniej więcej to samo co AR3. Nie należy oceniać gry po 1,2,3 wyścigach albo demie. Może gra się rozkręca nie wiadomo. BTW jak ktoś ma pełną wersję to chętnie łyknę i wypowiem się dokładnie co o tej grze myślę.
To tyle.
Jeśli o mnie chodzi, to nie miałem jeszcze styczności z tą wersja programu EA Games, jak i poprzedniczką zatytułowaną "Need For Speed - Carbon", ale jeśli ktoś mógłby pożyczyc mi jedną z nich do recenzji...